ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και το σερί συνεχίζεται!

Άλλη μια νίκη σε ντέρμπι «αιωνίων» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διευρύνει το σερί του έναντι του Ολυμπιακού.

Και το σερί συνεχίζεται!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 68-61, τερματίζοντας κάθε υπόνοια για απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας εν όψει των τελικών της Basket League τον Ιούνιο.

Με τη νίκη τους αυτοί, οι «πράσινοι» διεύρυναν το σερί που τρέχουν έναντι του Ολυμπιακού στις πέντε συνεχόμενες επιτυχίες. Σερί που τρέχει από τον τέταρτο τελικό του περασμένου πρωταθλήματος και συνεχίζεται ως τις ημέρες μας.

Στις 8 Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 71-58 της ομάδας του Σφαιρόπουλου στον 4ο τελικό και τρεις ημέρες αργότερα πήρε «διπλό» πρωταθλήματος στο ΣΕΦ με 66-51. Ακολούθησε η νίκη με τρεις πόντους διαφορά στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα της φετινής Basket League (71-68) αλλά και η ευρωπαϊκή νίκη με 70-62 ξανά στο Φάληρο, με το σημερινό 68-61 να δίνει συνέχεια στο σερί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...