ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι οι πράσινοι δεν πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωση τους σε κανένα σημείο του αγώνα.

Πασκουάλ: «Να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας»

Αναλυτικά όσα είπε στο pregame της COSMOTE TV:

«Για όλους είναι σημαντική η νίκη και θα δώσουν τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί πρώτα από όλα πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία και να είμαστε καλοί σε άμυνα και ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στα miss match. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, εκτός από τις καταστάσεις transition».

Σχετικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία άσχημη περίοδο τόνισε: «Πάντα είναι σημαντικά αυτά τα ματς και για τους δύο, ανεξαρτήτως τι έχεις κάνει προηγουμένως. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε καθόλου τη συγκέντρωση».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας, τόνισε πως και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά: «Όλοι οι προπονητές προσπαθούν να μάθουν τον αντίπαλο. Τους ξέρουμε, αλλά μας ξέρουν κιόλας. Δεν είναι όμως τόσο σημαντικές οι πληροφορίες, όσο το τι θα κάνεις στην πράξη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.