ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαριά ήττα και απώλεια εν όψει Παναθηναϊκού

Ανησυχούν στη Μπάμπεργκ εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Βαριά ήττα και απώλεια εν όψει Παναθηναϊκού

Δεν πήγαν καθόλου καλά τα πράγματα για τη Μπάμπεργκ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα (2/2) υπέστη βαριά ήττα από τη Βόννη με 106-69 για το εγχώριο πρωτάθλημα και παράλληλα έχασε μια πολύτιμη μονάδα της.

Ο λόγος για τον 28χρονο σέντερ της ομάδας, Λέον Ραντόσεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο, σύμφωνα με την ενημέρωση των Γερμανών, δεν είναι κάτι σοβαρό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ανακοινωθέν της Μπάμπεργκ, η συμμετοχή του Ραντόσεβιτς, που μετρά 6.7 πόντους κατά μ.ο στην Ευρωλίγκα, στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.