ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Το «τριφύλλι» έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια στο παρκέ σε αντίθεση με τον αιώνιο αντίπαλο γι αυτό και δεν θα προχωρήσει σε καταγγελίες για τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

H μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε σε άλλη μία νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού. Το τριφύλλι, χωρίς να παίξει σπουδαίο μπάσκετ, κατάφερε… σβηστά να πάρει το ροζ φυλλο αγώνα και να βυθίσει ακόμη περισσότερο τον αιώνιο αντίπαλο.

Αυτό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, να μιλάει πάλι για τη διαιτησία, μασώντας ουσιαστικά την γνωστή του… καραμέλα.

Μην θέλοντας να πάρει ούτε το 1% της ευθύνης που του αναλογεί,  κοουτς των ερυθρόλευκων τόνισε ότι αιτία της ήττας στο ΟΑΚΑ ήταν η διαιτησία, δίχως να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική και δίχως, φυσικά, να σεβαστεί την αντίπαλη ομάδα, αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά,οι πράσινοι, μην θέλοντας να δώσουν αξία σε ‘οσα είπε ο Σφαιρόπουλος και κρατώντας την πάγια τακτική τους (οτι τα παιχνίδια παίζονται μόνο στο παρκέ) δεν θα κάνουν εις βάρος του καταγγελία στον αθλητικό δικαστή.

Φυσικά, σε αντίστοιχη περίπτωση το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού θα είχε προβεί ήδη σε καταγγελίες. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ μιας και ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μάθει αλλιώς, όπως κι όλοι όσοι είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι θα αφήσει τον μπασκετικό κόσμο να κρίνει όλα όσα είπε ο Σφαιρόπουλος.

Αυτή και είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Ο  Παναθηναϊκός «παίζει» τα παιχνίδια μέσα στο παρκέ και όχι στα δικαστικά έδρανα, όπως οι αντίπαλοι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.