ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

500.000 ευρώ η Μπρόντμπι για τον Χουλτ – Τι ισχύει με την ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει το θέμα Χουλτ στον Παναθηναϊκό - Καλύτερη οικονομικά η πρόταση της Μπρόντμπι, διαβάστε τι ισχύει με την ΑΕΚ.

500.000 ευρώ η Μπρόντμπι για τον Χουλτ - Τι ισχύει με την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό, δίχως, ακόμα, να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο Σουηδός δεν έχει μείνει ελεύθερος από το “τριφύλλι”, μετά την απόρριψη της πρώτης προσφυγής και οι “πράσινοι” ψάχνουν να τον πουλήσουν, προκειμένου να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Η Μπρόντμπι έχει κάνει πρόταση η οποία ανέρχεται κοντά στις 500.000 ευρώ. Ομολογουμένως, πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά από τους Δανούς, οι οποίοι όμως έχουν κι ένα πλεονέκτημα. Από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος δεν τελειώνει τώρα, έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν και τη δεύτερη προσφυγή του Σουηδού, η οποία θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου. Αν, λοιπόν, ο παίκτης μείνει ελεύθερος μπορούν να τον αποκτήσουν δίχως να δώσουν χρήματα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, η Ενωση δεν δίνει πάνω από 200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή, μάλιστα, που οι “πράσινοι” χρωστάνε 125.000 στον ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, το όφελος θα είναι πολύ μικρό για το “τριφύλλι” σε μια πιθανή μετακίνησή του στον δικέφαλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι στις επαφές τους με τον ποδοσφαιριστή του προτείνουν ένα συμβόλαιο 2, 5 ετών, δίνοντάς του 150.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 300.000 για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει 350.000, δηλαδή 100.000 ευρώ περισσότερα συνολικά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενδιαφέρον για τον Χουλτ έχει δείξει και η Ουτρέχτη, αλλά δε φαίνεται να προχωράει μια τέτοια περίπτωση, ενώ πριν από λίγες μέρες, υπήρξε και σύλλογος από το MLS που χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι τώρα, εξέλιξη ουσιαστική δεν υπάρχει και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.