ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

2 εκατ. ευρώ οι Ιταλοί για Κουρμπέλη – Ίσως μείνει έως το καλοκαίρι

Η πρόταση της Σαμπντόρια για τον 24χρονο μέσο και το deal α λα... Βλαχοδήμου που προσπαθεί να επιτύχει ο Παναθηναϊκός με τους Ιταλούς.

2 εκατ. ευρώ οι Ιταλοί για Κουρμπέλη - Ίσως μείνει έως το καλοκαίρι

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και οι ανατροπές φαίνεται ότι έχουν ενταχθεί σε… ωριαία διάταξη όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ έκανε στην «άκρη», αποσύροντας το ενδιαφέρον του για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ελέω της διστακτικότητάς του ποδοσφαιριστή να πει το οριστικό «ναι» στην πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά».

Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε η Σαμπντόρια, η οποία μπήκε εκ νέου γερά στο «κόλπο» για τον 24χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τον εκπρόσωπο του Κουρμπέλη να βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου για να κλείσει το deal.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ιταλοί προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ φαίνεται να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε να επιτευχθεί συμφωνία όπως η αντίστοιχη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα, με τον Κουρμπέλη να μετακομίζει το καλοκαίρι προς την Ιταλία.

Αυτά αναφέρουν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την υπόθεση Κουρμπέλη, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς -όπως όλα δείχνουν- θα φανερώσουν την οριστική κατάληξη μιας ιστορίας με αρκετές ανατροπές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.