ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόστιμο στον Σάρας για τις δηλώσεις του στο ΟΑΚΑ!

H Euroleague τιμώρησε τον Γιασικεβίτσιους για τις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πρόστιμο στον Σάρας για τις δηλώσεις του στο ΟΑΚΑ!

Έντονα ήταν τα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, η οποία κρίθηκε χάρη στο buzzer beater του Νικ Καλάθη στην τελευταία φάση της παράτασης (94-93).

Ο κόουτς της Ζαλγκίρις θεώρησε ότι η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα, γεγονός που φρόντισε να το δείξει κατά τη διάρκεια του ματς και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Euroleague πάντως δεν άφησε το περιστατικό να περάσει, τιμωρώντας τον Σάρας με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ, καθώς έκρινε τη συμπεριφορά του προσβλητική προς τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...