ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μαραντόνα «έστησε» τη Νάπολι με εντολή της Μαφίας

Πρώτα τους έκανε κομμάτι του χαρίζοντάς τους το θαύμα ενός τίτλου και μετά τους πρόδωσε υπακούοντας στο νόμο της Καμόρα.

Όταν ο Μαραντόνα «έστησε» τη Νάπολι με εντολή της Μαφίας

Όταν θες να αποδομήσεις έναν ήρωα, τα ναρκωτικά σου προσφέρουν μία εύκολη λύση. Στα τόσο και τόσα ονόματα που λερώθηκαν επειδή έμπλεξαν με τις σκόνες δεν περιλαμβάνεται εκείνο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μπορεί η καριέρα του να ολοκληρώθηκε απότομα και με τρόπο που δεν άρμοζε σε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά ο μύθος του μεγάλωσε.

Το πάρε-δώσε με την κόκα αντιμετωπίστηκε σαν ακόμη ένα στοιχείο της ασυμβίβαστης φύσης του. Οι σχέσεις του με την Καμόρα, επίσης. Όχι βέβαια… Ο θρύλος του καλύτερου ποδοσφαιριστή που περπάτησε στη γη, του ανθρώπου που ενσάρκωσε τη δίψα του φτωχού Νότου να σηκώσει ανάστημα στον πλούσιο Βορρά δεν θα μπορούσε να λερωθεί από ουσίες και μαφίες. Μια προδοσία, όμως.. Ιδιαίτερα εάν μιλάμε για ένα Θεό που γύρισε την πλάτη στους πιστούς του.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.