ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

2 εκατ. ευρώ οι Ιταλοί για Κουρμπέλη – Ίσως μείνει έως το καλοκαίρι

Η πρόταση της Σαμπντόρια για τον 24χρονο μέσο και το deal α λα... Βλαχοδήμου που προσπαθεί να επιτύχει ο Παναθηναϊκός με τους Ιταλούς.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και οι ανατροπές φαίνεται ότι έχουν ενταχθεί σε… ωριαία διάταξη όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ έκανε στην «άκρη», αποσύροντας το ενδιαφέρον του για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ελέω της διστακτικότητάς του ποδοσφαιριστή να πει το οριστικό «ναι» στην πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά».

Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε η Σαμπντόρια, η οποία μπήκε εκ νέου γερά στο «κόλπο» για τον 24χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τον εκπρόσωπο του Κουρμπέλη να βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου για να κλείσει το deal.

Οι Ιταλοί προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ φαίνεται να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε να επιτευχθεί συμφωνία όπως η αντίστοιχη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα, με τον Κουρμπέλη να μετακομίζει το καλοκαίρι προς την Ιταλία.

Αυτά αναφέρουν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την υπόθεση Κουρμπέλη, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς -όπως όλα δείχνουν- θα φανερώσουν την οριστική κατάληξη μιας ιστορίας με αρκετές ανατροπές.

Exit mobile version