ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομερή αποθέωση σε Κουρμπέλη: “Είσαι παντελονάτος και αρχηγός”

Η στάση του Δημήτρη Κουρμπέλη να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και να μην πάει στον ΠΑΟΚ έκανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον αποθεώσει στο instagram.

Τρομερή αποθέωση σε Κουρμπέλη:

O Eλληνας άσος έχει δεθεί με το τριφύλλι και αν είχε επιλογή δεν θα πήγαινε πουθενά. Ο ίδιος θέλει να μείνει, γι αυτό και απέρριψε τον ΠΑΟΚ και τώρα όλοι περιμένουν τη νέα πρόταση της Σαμπντόρια για το καλοκαίρι. Ο Κουρμπέλης, προς το παρόν, παραμένει στον Παναθηναϊκό κάτι που ο ίδιος ήθελε εξαρχής.

Ο κόσμος του “τριφυλλιού”, βλέποντας αυτή τη στάση από τον παίκτη, τον αποθεώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είσαι ένας από εμάς…μπράβο αρχηγέ… Μόνο που είπες όχι φοράς παντελόνια…»

«Πραγματικά ρε μάγκα… Μόνο και μόνο που έμαθα οτι έκλαιγες και τους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ και αν είναι να φύγεις θες ΜΟΝΟ για εξωτερικό …. Με έκανες και συγκινήθηκα ρε μπαγάσα …. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ CAPTAIN ….. Είσαι μάγκας και τριφυλλάρα  ΝΙΩΘΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ….. ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ»

«Είσαι μεγάλος μάγκας, σέβεσαι την ομάδα όσο δεν τη σέβονται άλλοι που είναι πολλά περισσότερα χρόνια από εσένα!»

«είσαι ένας από μας και θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας… Άντρας γνήσιος και αρχηγός. Σου εύχομαι τα καλυτέρα!!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.