ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης – Κλείνουν στον Παναθηναϊκό μαζί με Κάτσε

«Πρασινίζουν» οι Κάτσε, Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης. Διαβάστε τους όρους στους δανεισμούς τους.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης - Κλείνουν στον Παναθηναϊκό μαζί με Κάτσε

Προχωρά ακάθεκτη η υπόθεση των τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό, με τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη να βρίσκονται πολύ κοντά στον δανεισμό τους στο «τριφύλλι».

Οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΟΚ, μαζί με τους εκπροσώπους τους, ώστε να διευθετηθούν τα τελευταία ζητήματα και να… κατηφορίσουν προς την Αθήνα, ώστε να τελειώσουν την υπόθεση.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί ο Εργκούς Κάτσε, μαζί με τον μανατζέρ του και περιμένει το «ΟΚ» από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία του Παναθηναϊκού και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μυστακίδης θα φορέσει τα πράσινα έως το καλοκαίρι, ενώ οι Κωνσταντινίδης και Κάτσε είναι πιθανόν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν, με τη μορφή συνιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.