ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για εκεί προορίζεται ο Μυστακίδης

Διαβάστε για που προορίζει τον Γιάννη Μυστακίδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Για εκεί προορίζεται ο Μυστακίδης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει σέντερ φορ, αλλά ο Γιάννης Μυστακίδης αναμένεται να βοηθήσει τους “πράσινους” στη γραμμή κρούσης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προορίζει τον νεαρό άσο κυρίως για τα άκρα της επίθεσης, αλλά και για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ.

Φυσικά, κάποιες φορές θα παίξει και ως επιθετικός κορυφής από τη στιγμή που οι “πράσινοι” έχουν ξεμείνει από λύσεις και ο Μολίνς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο Μυστακίδης, όπως και ο Κάτσε, θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...