ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Στόχος το πλεονέκτημα για να πάμε στο Final Four»

Ολα όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία ενόψει του παιχνιδιού με την Μπάμπεργκ.

Γκιστ: «Στόχος το πλεονέκτημα για να πάμε στο Final Four»

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και ποιότητα, κάποιοι μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία από την Euroleague αλλά παίζουν καλά και έχουν και κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να σε οδηγήσουν στη νίκη. Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά, έχει ποιότητα και πάντα μου άρεσε να βλέπω πώς μοιράζει τη μπάλα. Πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά» ανέφερε ο Αμερικανός.

Για το τρόπο ώστε να ξεπεράσει φέτος η ομάδα τα playoffs πρόσθεσε: «Έχουμε την φιλοδοξία να πάμε στο Final Four, αλλά στο top επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Πρέπει να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα και η προπόνηση σε βελτιώνει. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Έχω εμπειρία από playoffs και πρέπει να τα παίρνεις στα σοβαρά. Έχει σημασία και ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσεις, μερικές ομάδες μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Πέρσι παίξαμε με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.