ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χέκμαν: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Πάτρικ Χέκμαν μίλησε για το αυριανό (2/2) ματς με τον Παναθηναϊκό και τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Χέκμαν: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χέκμαν:

Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά αυτή την εποχή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά ξέρουν πως να λειτουργήσουν ως ομάδα και είναι πολύ αθλητικοί. Παίζουν σκληρά και γρήγορα, είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ενέργεια, φιλοδοξία, θέληση και πάθος, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να αμυνθούμε. Θα είναι δύσκολο, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.