ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Παναθηναϊκό

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο Κορωπί. Τι είπαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Παναθηναϊκό

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό και τεχνικό επιτελείο να δίνει το παρών.

Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκαν και οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάκης Οικονομόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, Ντίνος Διαμαντόπουλος και Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, επειδή ο μεγαλομέτοχος του θέλει να αποχωρήσει. Όμως, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να βρούμε λύσεις. Χαίρομαι γιατί στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύει ένα ικανό επιτελείο και θα τα πάμε καλά. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα τη νέα σεζόν».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος είπε τα εξής: «Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα, δεν τα κρύβουμε, αλλά θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει. Σας ευχαριστώ όλους γιατί ο καθένας κάνει το καλύτερο από το πόστο του, ξεπερνώντας τις δυσκολίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.