ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεσε στο μισό το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Μείωση 5,9 εκατομμυρίων ευρώ στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού μέσω πωλήσεων και αποχωρήσεων.

Έπεσε στο μισό το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Οπως γράφει η  «Πράσινη» από τα 11.200.000 ευρώ που ήταν το μπάτζετ το καλοκαίρι, πλέον έχει μειωθεί στα 5.5 εκατ! Οι πωλήσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών έριξαν το μπάτζετ. Οι “πράσινοι” απέκτησαν 3 παίκτες και από την ομάδα έφυγαν 9.

Από το τριφύλλι αποχώρησαν οι Μολεδο, Κουτρουμπής, Ρέις, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Καμπέσας, Βιγιαφάνιες και Τσάβες. Από αυτούς τους ποδοσφαιριστές το οικονομικό όφελος είναι 5.915.000 ευρώ.

Από την άλλη, οι πράσινοι ξόδεψαν για ενίσχυση μόνο 75.000 ευρώ για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ απέκτησαν δίχως κόστος τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

‘Ετσι λοιπόν το μπάτζετ από 11.200.000 έπεσε στα 5.500.000.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.