ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένοι για καλύτερη συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Μετά τις πολλές αποχωρήσεις και τη μείωση του μπάτζετ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος της σεζόν με σκοπό η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Αποφασισμένοι για καλύτερη συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Είναι δεδομένο ότι η ποιότητα έχει χαθεί και οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν με ένα πολυ πιο μικρό ρόστερ απ’ αυτό που είχαν και φυσικά με λιγότερες προσωπικότητες σε αυτό. Πλέον, οι πιο έμπειροι είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι αναμένεται στον “νέο Παναθηναϊκό”, αυτόν της τωρινής κατάστασης δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι, να αποτελέσουν και τις ηγετικές μορφές της ομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένου να δώσουν τη δική τους μάχη. Μια μια μάχη με αξιοπρέπεια και με πάθος, προκειμένου η ομάδα να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή και φυσικά πολλή δουλειά και με τα νέα παιδιά, τα οποία αναγκασταστικά θα παίρνουν όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Και αναφερόμαστε, φυσικά, στους Χατζηγιοβάνη, Πίσπα, Στάϊκο, Κουντουριώτη, αλλά και τον Εμαννουηλίδη.

Στα της ενδεκάδας του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό αύριο στη Λεωφόρο, δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να διατηρήσει το σχήμας της Ριζούπολης. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι γνωστοί τραυματίες Λουτσιάνο, Μόλινς και Μουνιέ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.