ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00 - PANATHINAIKOS24.GR, NS1)

“Διπλό” για να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας!

ΟΠαναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ, για την 21η αγωνιστική στην Ευρωλίγκας, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά τετράδας. Περίπου 300 φίλοι της ομάδας στο γήπεδο.

Οι “πράσινοι” θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, προκειμένου να συνεχίσουν νικηφόρα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν για τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αν έρθει απόψε η νίκη για το “τριφύλλι”, το ρεκόρ θα ανέβει στο 14-7.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αυτή τη φορά δεν αντιμετωπίζει κανένα αντίπαλο στο γήπεδο, όπου πέρσι έκανε ντεμπούτο με νίκη. Ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το αιμάτωμα στο μάτι.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται και περίπου 300 φίλοι του από την πόλη και τις γυρω περιοχές, μετατρέποντας σε… ΟΑΚΑ την “Brose Arena”.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...