ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Η UEFA με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι δίνει προθεσμία μέχρι την 1η Μαρτίου στον Παναθηναϊκό για τις πληρωμές προς τους πιστωτές.

Προθεσμία μέχρι 1η Μαρτίου από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Η UEFA είχε δώσει στους «πράσινους» προθεσμία καταβολής των οφειλών προς τους πιστωτές έως την 1η Μαρτίου του 2018, στην προ εβδομάδων συνάντησή της με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η εντολή αυτή έλαβε επίσημη χροιά κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, μέσω επίσημης ανακοίνωσης από πλευράς της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Εάν το «τριφύλλι» δεν καταφέρει να φανεί συνεπές εντός χρονοδιαγράμματος, τότε θα τεθεί σε εφαρμογή μονοετής ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για να ισχύσει η εν λόγω ποινή θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την είσοδό του στην Ευρώπη σε μια από τις επόμενες τρεις σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.