ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θορθάνο: «Δεν έχουμε δικαιολογίες, αλλά δεν μας σεβάστηκαν στο τέλος»

Ο άμεσος συνεργάτης του Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, μίλησε για την ένταση που δημιουργήθηκε με τον πάγκο της Μπάμπεργκ αλλά και για τα αίτια της βαριάς ήττας στη Γερμανία.

Θορθάνο: «Δεν έχουμε δικαιολογίες, αλλά δεν μας σεβάστηκαν στο τέλος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινίγο Θορθάνο στην κάμερα της Νοva:

Για την πορεία του ματς: «Ξεκινήσαμε το ματς φρικτά. Πολύ άσχημα. Ίσως παίξαμε τη χειρότερη άμυνα σε όλη τη σεζόν. Σε 20′ ίσως συμβούν αυτά, με τέτοια ατμόσφαιρα. Στο τρίτο δεκάλεπτο επιστρέψαμε, κάναμε μια προσπάθεια και πλησιάσαμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε μαζεμένα λάθη και ξέφυγαν πάλι. Τότε, δεν παίξαμε ως ομάδα, αλλά ως μονάδες, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Δεν γινόταν να επιστρέψουμε στο ματς».

Για την ένταση με τον πάγκο της Μπάμπεργκ: «Δεν γίνεται να είσαι χαλαρός ύστερα από τέτοιο παιχνίδι. Όταν παίζεις απαίσια, δεν είσαι ήρεμος. Στον αθλητισμό, όμως, οι δάσκαλοί μου πάντα μου έλεγαν πως πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Όταν είσαι στο +20 και παίρνεις τάιμ άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα, δεν σέβεσαι τον αντίπαλο. Πρέπει να σέβεσαι τους αντιπάλους σου. Ο Τσάβι, εγώ και όλοι μας σεβόμαστε τους πάντες. Νομίζω πως δεν μας σεβάστηκαν. Όμως, έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Άξιζαν τη νίκη περισσότερο από εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...