ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Χάσαμε εντελώς τον έλεγχο του ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ. Που απέδωσε τα αίτια της ήττας του «τριφυλλιού».

Πασκουάλ: «Χάσαμε εντελώς τον έλεγχο του ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ για τη νίκη της. Νομίζω πως η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά, δεν μπήκαμε στις απαιτήσεις του ματς σωστά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ξεκινήσαμε χάνοντας δέκα πόντους, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να αλλάξουμε τον αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα, γι’ αυτό και το ολοκληρώσαμε χάνοντας με δύο πόντους διαφορά.

Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας και μαζί τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε άμεσα ένα σερί 9-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.