ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

KAE: «Όλη η Ελλάδα είδε και γέλασε με το βίντεο του Ολυμπιακού»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στον Ολυμπιακό για το βίντεο το οποίο ανάρτησαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

KAE: «Όλη η Ελλάδα είδε και γέλασε με το βίντεο του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Αναμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ολοκληρώσει τις σπασμωδικές-κωμικές κινήσεις της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να τοποθετηθούμε επίσημα:

Για πολλοστή φορά, τόσες που έχουμε χάσει πια το μέτρημα, επικαλείται τη διαιτησία για τη νέα ήττα της, προ ημερών στο ΟΑΚΑ.

Με το βίντεο που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube εκτέθηκε για μία ακόμη φορά. Όλη η Ελλάδα είδε και εν συνεχεία γέλασε με τις φάσεις για τις οποίες παραπονείται…

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς, τα παράπονά της προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν απολαμβάνει την ίδια ασυλία στο «ξύλο», όπως σε άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει. Καμία άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Αυτή η νέα προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καταδεικνύει περίτρανα την χαώδη απόσταση που μας χωρίζει σε επίπεδο νοοτροπίας και όχι μόνο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ακόμη κι όταν χάθηκε ένα πρωτάθλημα με τον… χορό βημάτων του αθλητή Σπανούλη, ενώπιον μάλιστα τριών έμπειρων και διεθνών διαιτητών, δεν αντέδρασε όπως ο Ολυμπιακός. Αντίθετα, δώσαμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα.

Αναζητούμε την τελευταία φορά που η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγνώρισε το δίκαιο της νίκης μας, στην Ιστορία των μεταξύ μας αναμετρήσεων, που γράφεται εδώ και χρόνια, με συνήθη νικητή και τροπαιούχο τον Παναθηναϊκό…

Δυστυχώς για το μπάσκετ, το οποίο είναι και αυτό που μας απασχολεί, οι πρακτικές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απομακρύνουν από το άθλημα και τους τελευταίους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της, η πλειοψηφία των οποίων είναι φανερό ότι αποδοκιμάζει τέτοιες συμπεριφορές και κινήσεις.

Εκείνους που έμπρακτα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε κοντά στο μπάσκετ, όταν στον 5ο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, συμφωνήσαμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, παρά τις συνθήκες «ζούγκλας» που επικρατούσαν.

Στόχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήταν, είναι και θα είναι οι αγώνες να παίζονται εντός του παρκέ και σε γεμάτα γήπεδα. Μακάρι κάποιοι, επιτέλους, να το καταλάβουν και να  ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...