ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το θέμα στο ναυάγιο είναι να επιζήσεις

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την κατάρρευση στο Μπάμπεργκ που ήταν ένα σημάδι που είχε φανεί εδώ και κανένα μήνα.

Το θέμα στο ναυάγιο είναι να επιζήσεις

Ας ξεκινήσουμε συμφωνώντας σε κάτι. Αυτή ήταν η χειρότερη ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα μαζί με αυτή της πρεμιέρας με τη Μπαρτσελόνα. Δε νομίζω πως διαφωνεί κανείς πως οι «πράσινοι» παρέδωσαν το πνεύμα τους στους παίκτες της Μπάμπεργκ που δεν έχασαν την ευκαιρία για να κερδίσουν με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο σε σχέση με τη συνολική εικόνα του αγώνα. Άλλωστε, γνωρίζαμε καλά πριν το ματς πως οι Γερμανοί αν και χωρίς ελπίδες πρόκρισης δεν πρόκειται να αφήσουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη όταν βρουν έναν ευάλωτο αντίπαλο. Και ο Παναθηναϊκός στη Βαμβέργη ήταν ευάλωτος.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.