ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Θα βρεθεί ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος εξέφρασε την από ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει!

Κολοβέτσιος: «Θα βρεθεί ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, στο Sport24Radio 103,3:

«Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και κυριαρχήσαμε στο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στις οποίες δεν σκόραρε. Σε αυτές τις φάσεις ήμασταν και τυχεροί, επειδή ο Βλαχοδήμος έκανε πολύ καλές αποκρούσεις. Μάς αφήνει όμως μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα, επειδή θέλαμε πολύ τη νίκη για τον κόσμο, για τους εαυτούς μας, για τον προπονητή μας, για όσους είναι γύρω από τον σύλλογο».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και τις αφίξεις των Κάτσε, Μυστακίδη: «Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εμείς έχουμε κάνει αρκετές προσθαφαιρέσεις. Το σημαντικό είναι ότι τα δύο παιδιά που ήρθαν έδειξαν ότι έχουν ρυθμό. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να τους καλωσορίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και έτσι να πορευθούμε παρέα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να κάνουμε τις νίκες που επιβάλλεται για το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής του Παναθηναϊκού: «Αυτή η επέτειος ήταν και ένας από τους λόγους που θέλαμε σήμερα τη νίκη. Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες μέρες, αλλά πιστεύω ότι θα βγει αλώβητος από όλο αυτό και σύντομα θα δούμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...