ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (18:30, LIVE Panathinaikos24.gr, ΕΡΤ1)

Να επιστρέψει στις νίκες!

Οι πράσινοι μετά την ήττα από την Μπάκπεργκ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Να επιστρέψει στις νίκες!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ γνώρισε μια βαριά ήττα από την Μπαμπεργκ την Παρασκευή και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη για δυο λόγους! Πρώτον για να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Μπαμπεργκ και δεύτερον βα παραμείνει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Καταλανός θέλει να δει τους παίκτες του να παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Εκτός θα είναι γι’ αυτόν τον αγώνα ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος λόγω του τραυματισμού δεν είναι στο ρόστερ του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα, έχοντας δώσει τη θέση του στον Κένι Γκάμπριελ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...