ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Επιμένει η Σαμπντόρια για Κουρμπέλη»

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, η Σαμπντόρια συνεχίζει να παρακολουθεί την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη

«Επιμένει η Σαμπντόρια για Κουρμπέλη»

Φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα το σίριαλ Κουρμπελη- Σαμπντόρια. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και πριν λίγες μέρες ο Κουρμπελης μπορεί να μην έκλεισε τώρα στη Σαμπντόρια αλλά δεν είναι απίθανο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι και μετά.

Όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sampnews24» η ομάδα από τη Γένοβα συνεχίζει να παρακολουθεί τον Δημήτρη Κουρμπέλη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Επιπλέον, υποστηρίζει πως μπορεί η μετακίνηση του να μην ολοκληρώθηκε τον Γενάρη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί τον Ιούλιο.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες για τον Δημήτρη Κουρμπελη αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι Έλληνας παίκτης θα συνεχίσει στο τριφύλλι σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...