ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι γίνεται με τους τραυματίες του Παναθηναϊκού

Φέρνει ευχάριστα νέα η τρέχουσα εβδομάδα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς αναμένεται να μπουν σε κλίμα επιστροφής αρκετοί ποδοσφαιριστές. Όλα τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών.

Τι γίνεται με τους τραυματίες του Παναθηναϊκού

Εκτός από την οικονομική δυσχέρεια, ο φετινός Παναθηναϊκός έχει βρει μπροστά του αρκετές ατυχίες και εντός αγωνιστικού χώρου, ιδιαίτερα όσον αφορά τους τραυματισμούς. Η κατάσταση, όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, δεν άλλαξε ούτε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγήκε κι αυτός με τη σειρά του, νοκ άουτ, καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, λόγω ενοχλήσεων, με τις εξετάσεις να δείχνουν θλάση β’ βαθμού, θέτοντας τον αρχηγό των «πρασίνων» για 3-4 εβδομάδες εκτός μάχης. Ο αντικειμενικός στόχος του Κουρμπέλη είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου.

Πλην του Κουρμπέλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να λάβει ορισμένα ευχάριστα νέα στην τρέχουσα εβδομάδα, καθώς από τη μία πλευρά, ο Φάνης Τζανδάρης θα τεθεί στη διάθεσή του στο επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός από τον Τζανδάρη, σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει και ο Άντονι Μουνιέ, πιθανότατα στα μέσα της εβδομάδας και όπως φαίνεται, ο Εβρίτης τεχνικός θα τον εντάξει και εκείνον την αποστολή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε καλή πορεία βρίσκεται επίσης και η αποθεραπεία του Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα. Τέλος, όσον αφορά τον Λουτσιάνο Νέβες, η κατάστασή του ολοένα και βελτιώνεται, ωστόσο αργεί ακόμη η ημέρα της πλήρους επανένταξής του στις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.