ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει να ελπίζει ο Κουλιμπαλί

Υπάρχει ακόμη «παράθυρο» για τη μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Συνεχίζει να ελπίζει ο Κουλιμπαλί

Μπορεί στις περισσότερες ποδοσφαιρικές αγορές η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έληξε με το τέλος του Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχουν και κάποια μέρη τα οποία έχουν διαφορετικά στάνταρ και δίνουν τη δυνατότητα ελπίδας σε ποδοσφαιριστές που ψάχνουν ακόμη μεταγραφή.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος δεν κατάφερε να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» κατά τη διάρκεια του Γενάρη, αν και έλαβε επίσημη πρόταση από τη Μαλίν αλλά και κρούσεις από άλλους συλλόγους. Ο αμυντικός από το Μάλι πάντως συνεχίζει να ελπίζει έστω και τώρα.

Χώρες όπως η Τουρκία αλλά και η Ρωσία έχουν ακόμη «ανοιχτή» διάβαση για μεταγραφές, γεγονός που δίνει κάποιες πιθανότητες στο να έρθει κάποια πρόταση από τα εν λόγω μέρη στο «πράσινο» επιτελείο για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...