ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πως η κουβέντα πήγε από τον Πέιν στον… Χεζόνια!

Η μεταγραφή του Άντριαν Πέιν συζητήθηκε αρκετά στα social media, από κοινού με την περίπτωση του Κροάτη.

Πως η κουβέντα πήγε από τον Πέιν στον... Χεζόνια!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφεραν εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, καθώς η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η αποκάλυψη της «Πράσινης» για την έλευση του 27χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, Άντριαν Πέιν, οδήγησε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο να… χάσουν τον ύπνο τους!

Ο Πέιν είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της φρόντ λάιν, μια κίνηση που αποσκοπεί στην αύξηση των πιθανοτήτων για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει τεθεί και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο μεγάλο ραντεβού των Final-4.

Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, οι μεταμεσονύκτιες αποκαλύψεις κινητοποίησαν τους οπαδούς του συλλόγου, προκαλώντας ενθουσιασμό αλλά και διάθεση αναζήτησης σχετικά με τα πεπραγμένα του Άντριαν Πέιν στα παρκέ του ΝΒΑ. Παράλληλα όμως με τις κοινοποιήσεις βίντεο με τα highlights του 27χρονου ψηλού, στα διαδικτυακά «πηγαδάκια» μπήκε και το όνομα του Μάριο Χεζόνια!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 5.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε πρώτη ανάγνωση, το όνομα του Κροάτη καλαθοσφαιριστή δεν φαίνεται να «κολλάει» με την περίπτωση του Πέιν, ωστόσο η συνύπαρξή του με τη νέα μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού» στους Ορλάντο Μάτζικ, στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, δεν απέφυγε σχολιασμού από τους «πράσινους» οπαδούς, οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Αφού κάναμε κίνηση από τους Μάτζικ, ας φέρουμε και τον Μάριο», ανέφεραν χαρακτηριστικά ορισμένα σχόλια στα social media.

Ο Χεζόνια αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση παίκτη, καθώς έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους οπαδούς του συλλόγου λόγω της λατρείας που έχει επιδείξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13. Οπότε, βρέθηκε η ευκαιρία μεταξύ αστείου και σοβαρού, ώστε να συνδεθεί το όνομά του με την περίπτωση Πέιν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.