ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο-εφιάλτης για Τσάβες με την Ουρακάν! (vid)

Ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια εξέλιξη.

Ντεμπούτο-εφιάλτης για Τσάβες με την Ουρακάν! (vid)

Η υπόθεση του Αντρές Τσάβες ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, καθώς πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα όπου ο ίδιος αποφάσισε να φύγει αυτοβούλως για την Αργεντινή, δίχως πρόθεση επιστροφής, όπως φάνηκε μετέπειτα.

Εν τέλει, η λύση βρέθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, καθώς το «τριφύλλι» βρήκε τρόπο να απεμπλακεί από τον 26χρονο Αργεντινό φορ, μέσω της πρότασης η οποία κατατέθηκε για την απόκτησή του από την Ουρακάν. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, ενώ διευθετήθηκαν και τα ζητήματα με τις τρέχουσες οφειλές των «πρασίνων» προς τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Τσάβες παρουσιάστηκε από την Ουρακάν και περιχαρής μπήκε γρήγορα σε κλίμα ενδεκάδας, με το ντεμπούτο του να συνοδεύεται ωστόσο από… πανωλεθρία. Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Ρασίνγκ Κλουμπ, η οποία διέλυσε την Ουρακάν με σκορ 4-0.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρασε στο ματς στο 46ο λεπτό προκειμένου να δώσει πνοή στην επίθεση της ομάδας του, αλλά δεν κατάφερε και πολλά καθώς στο διάστημα της παρουσίας του, η Ρασίνγκ πέτυχε δύο τέρματα, στον δρόμο για την άνετη επικράτησή της.

https://www.youtube.com/watch?v=pa_ySgBCAwk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...