ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα κινητοποίηση οπαδών κατά Αλαφούζου

Δείτε που πήγαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Νέα κινητοποίηση οπαδών κατά Αλαφούζου

Μετά τις κινητοποιήσεις έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, στο κατάστημα της Αθηνάς Μπαλωμένου και σε επιχείρηση συμφερόντων του Χρήστου Παναγόπουλου, οι οποίοι συνέχισαν να εκφράζουν δημοσίως την αντίθεσή τους με όλα όσα συμβαίνουν από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, φίλοι του «τριφυλλιού» πήγαν και έγραψαν συνθήματα κατά του κ. Αλαφούζου σε τοίχους έξω από την πράσινη ΠΑΕ, αλλά και έξω από τη σχολή, ΚΑΡ. Δε συνέβη το παραμικρό, δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές, παρά μόνο συνθήματα σε τοίχους, κάποια υβριστικού περιεχομένου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.