ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς

Η πρωτοφανής αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού ανάγκασε και τον πρόεδρο, να αλλάξει κέντρο διασκέδασης. Αυτή τη φορά δεν επέλεξε Ρέμο, αλλά Άντζελα. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς

Οι δυνατές τηλεοπτικές σκηνές που παρακολουθήσαμε μετά το τέλος του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη φίλοι μου, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να διαγραφούν από τον σκληρό δίσκο της μνήμης μας. Η εικόνα του προέδρου να μιλάει για την εις βάρος του αδικία λύγισε ακόμα και δημοσιογράφους που δεν είχαν δακρύσει ούτε στον Τιτανικό, στην σκηνή που η Ρόουζ, άφησε τον Τζακ να γίνει πρωινός μεζές για τους θαλάσσιους ελέφαντες. Και όμως αυτοί οι δημοσιογράφοι μπροστά στην εικόνα του αδικημένου παλικαριού των 7 τίτλων, κλονίστηκαν. Λύγισαν. Λίγο ακόμα αν συνέχιζε θα τον αγκάλιαζαν για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «We Are The World».

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE