ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει και για γκαρντ ο Παναθηναϊκός – Νέα σενάρια για Τζέιμς!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε επαφές με τον Τσάβι Πασκουάλ για την απόκτηση ενός γκαρντ και η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς εξετάζεται ξανά.

Πάει και για γκαρντ ο Παναθηναϊκός - Νέα σενάρια για Τζέιμς!

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Αντριαν Πέιν, οι “πράσινοι” ίσως αποκτήσουν κι έναν ακόμη παίκτη. Οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφή γι αυτό και οι Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε επαφές για να οριστικοποιηθεί αυτό το ενδεχόμενο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη, όχι, όμως, για τη ρακέτα, αλλά για την περιφέρεια. Μετά τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι (ο οποίος, βέβαια, επιστρέφει), αλλά και την όχι και τόσο καλή απόδοση από τον Μάρκους Ντένμοντ, οι “πράσινοι” κινούνται για να ντύσουν στα πράσινα έναν ακόμη γκαρντ.

Πάντα στα υπόψιν βρίσκεται το όνομα του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έχει αγωνιστεί συνολικά 15 λεπτά σε τρία παιχνίδια με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, έχοντας πετύχει συνολικά τέσσερις πόντους και τέσσερις ασίστ. Ο Αμερικανός δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει εκεί και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος… κύκλος διαπραγματεύσεων για την επιστροφή του.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.