ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στο instagram του Γιαννακόπουλου από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η απόφαση για δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην Ευρωλίγκα αν δε δικαιωθεί στο δευτερόβαθμιο όργανο ξεσήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Χαμός στο instagram του Γιαννακόπουλου από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Στον λογαριασμό του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στο instagram επικρατεί ένας παροξυσμός, με δεκάδες σχόλια τα τελευταία λεπτά από τον κόσμο της ομάδας να γράφονται.

Δείτε μερικά απ’ αυτά

  • dani_cpjΕιμαστε μαζι σου σε οτι αποφασεις προεδρε.. Δεν χρειάζεται καν να ρωτησεις τον κοσμο του παναθηναικου
  • 13leonidasΜαζί σου τιτάνα Γιαννακόπουλε πάμε στην FIBA πού θά μάς σέβονται !!!! Μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ☘☘☘☘☘☘☘☘💪
  • thanschoinoΟλοι μαζι με την οικογενεια που μας εχει προσφερει τοσα ολοι εναντιον της αδικιας..αλλα σκεψου τα τοσα χρονια ιστοριας και το επιπεδο του παναθηναικου μας..χτυπαμε ευρωλιγκα κανεις μας δεν θελει να παιζει με ομαδες τυπου μπειρουτ,εστουντιαντες, και αλλα καφενεια που παιζουν στο τσαμπιονς λιγκ και το γιουρο καπ.ολος ο μπασκετικος κοσμος του παναθηναικου ειναι διπλα σου και σε στηριζει μην παιρνεις βιαστικες αποφασεις και μονο ενωμενοι θα τους νικησουμε..ενωμενοι και οχι παραδωμενοι στα καπριτσια του καθενος..πανω απο ολα και απο ολους Παναθηναικος!
  • tas_mil_officialΠαίρνουμε το 7 φέτος κ αποχωρούμε για όσο γουστάρεις!μαζι σ πρόεδρε χωρίς σκέψη!👍🏻☘️🇬🇷
  • john_hellasΌλοι μαζί σου πάρε την ομάδα να φύγουμε άσε τωρα με τα λαμόγια!!!!!!!
  • konstantinosntouliasΠάρε το 7ο πρόεδρε και φύγε.Δεν χρειάζονται τέτοιες διαδικασίες όπως δημοψηφίσματα ξέρεις ότι έχεις την στήριξή μας
  • vaggelis_tzouvΠροεδρε μην κανουμε το λαθος να φυγουμε. Ειμαστε καλυτεροι . Για ποιο λογο να τους κανουμε δωρο να φυγουμε. Πρεπει να μεινουμε να παλεψουμε και να τους δειξουμε τι αξιζουμε !!! ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.