ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθεώθηκε ο Ντένμον στην Πυλαία

Το σουτ αξίας... 5.000 ευρώ από τον Μάρκους Ντένμον και το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

Αποθεώθηκε ο Ντένμον στην Πυλαία

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη διέθετε αρκετές αξιοσημείωτες αγωνιστικές στιγμές για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και μια εξίσου ιδιαίτερη, η οποία είχε να κάνει με μια εξέχουσα φιλανθρωπική κίνηση.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, έλαβε χώρα η πρωτοβουλία των Stoiximan και ΕΣΑΚΕ (Basket Αγάπης) με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βακουφτσή, να ανοίγει τον δρόμο στον Μάρκους Ντένμον, ευστοχώντας σε βολές, οι οποίες εξαργυρώθηκαν με ένα ποσό της τάξης των 2.500 ευρώ για το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο challenge είχε αυξημένη δυσκολία, καθώς όποιος καλαθοσφαιριστής ευστοχούσε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου, θα διπλασίαζε το ποσό. Ο Μάρκους Ντένμον πήρε την ευθύνη και δεν λάθεψε, ανεβάζοντας την τιμή στις 5.000 ευρώ, γεγονός που οδήγησε στο θερμό χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Πυλαίας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.