ΚΛΕΙΣΙΜΟ
WHO IS WHO

Αυτός είναι ο Άντριαν Πέιν! (vids)

Δείτε το προφίλ αλλά και βίντεο με τα highlights του Άντριαν Πέιν, ο οποίος θα ανήκει από εδώ και στο εξής στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Αυτός είναι ο Άντριαν Πέιν! (vids)

Και το όνομα αυτού, Άντριαν Πέιν! Ο Παναθηναϊκός προχώρησε την υπόθεση της μεταγραφής ενός ακόμη καλαθοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής ψηλών, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καλωσορίζει στο ρόστερ τον 27χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Άντριαν Πέιν.

Ο, ύψους 2.08μ., Πέιν γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο και πέρασε μια τετραετία στο κολέγιο του Μίσιγκαν έχοντας 10.5 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μ.ο. Οι αριθμοί του εκεί τον βοήθησαν ώστε να μπει σε υψηλή θέση στο draft του 2014, ως 15η επιλογή πρώτου γύρου, από τους Ατλάντα Χοκς.

Στην Ατλάντα έπαιξε τρία ματς και στη συνέχεια μετακόμισε στη Μινεσότα, όπου τον βοήθησε ώστε να μπει για τα καλά στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Με τους Τίμπεργουλβς, ο Πέιν αγωνίστηκε σε 99 παιχνίδια, την τριετία 2014-17, προτού μεταφερθεί στο Ορλάντο, καταγράφοντας 5 συμμετοχές και στη συνέχεια αφεθεί ελεύθερος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ΝΒΑ κατέγραψε 107 συμμετοχές, τις 24 ως βασικός, με 4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 13.1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

https://www.youtube.com/watch?v=TSZ0gNZYepQ

https://www.youtube.com/watch?v=HeufYTG5LuM

https://www.youtube.com/watch?v=CI9nERh4y_U&feature=youtu.be

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.