ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Τζέιμς στους Πέλικανς

Η κίνηση των Πέλικανς που βάζει... στη γωνία τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Τζέιμς στους Πέλικανς

Ο Μάικ Τζέιμς προσπαθεί με «νύχια» και με «δόντια» να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που αφορά την καθιέρωσή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Για τον λόγο αυτόν πήρε τη μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι, επιλέγοντας να φύγει για τις ΗΠΑ με προίκα την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα με το «τριφύλλι», ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Με τους Σανς κατάφερε αρκετά, ίσως πολλά περισσότερα απ’ όσα πίστευε ο ίδιος ο σύλλογος, όταν του προσέφερε συμβόλαιο Two Way στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Ο Τζέιμς διέψευσε άπαντες και με τις εμφανίσεις του οδήγησε το Φοίνιξ στο να του προσφέρει μίνιμουμ συμβόλαιο, με τον 28χρονο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεφεύγει από την… ημιμόνιμη κατάσταση του Two Way.

Ωστόσο το μέλλον δεν ήταν τόσο ρόδινο για τον Αμερικανό, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα έμεινε ελεύθερος από τους Σανς και έπειτα από αρκετές ημέρες αβεβαιότητας βρήκε προσωρινή στέγη στους Πέλικανς. Στις 14 Ιανουαρίου υπέγραψε νέο Two Way συμβόλαιο με τον σύλλογο της Νέας Ορλεάνης, αλλά μέχρι στιγμής πασχίζει να βρει μια θέση στο rotation.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι προσπάθειες του Τζέιμς φαίνεται ότι βρίσκουν σε… τοίχο, καθώς οι Πέλικανς ανακοίνωσαν ότι προσέφεραν συμβόλαιο για την τωρινή αλλά και για μέρος της επόμενης σεζόν στον Ντε Άντρε Λίγκινς, γεγονός που στριμώχνει ακόμη περισσότερο τον πρώην «πράσινο» γκαρντ. Ο λόγος;

Πλέον, το ρόστερ των Πέλικανς απαριθμεί 17 άτομα, γεγονός που προκαλεί συνωστισμό στις διαθέσιμες επιλογές για τα γκαρντ, αλλά και νέο «κύμα» αβεβαιότητας για τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο αλλά και εγγυημένη θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...