ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη κουβέντα για ανανέωση με Ουζουνίδη

Έγινε μια πρώτη προσέγγιση στον Εβρίτη τεχνικό από τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ποια η απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πρώτη κουβέντα για ανανέωση με Ουζουνίδη

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να διατηρηθεί η ομάδα σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Για τον λόγο αυτό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επιχείρησε να κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Εβρίτη τεχνικό σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Η εν λόγω συνομιλία δεν είχε επίσημο χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε σε αναγνωριστική βάση, με τον Ουζουνίδη να θέτει σε προτεραιότητα την επιβίωση του τμήματος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο 49χρονος τεχνικός δεν θέλησε να μπει από τώρα σε μια τέτοια συζήτηση, τονίζοντας στον Κωνσταντίνου ότι προέχει το να βγει η χρονιά, αφήνοντας το ζήτημα της ανανέωσης σε δεύτερη μοίρα, προς το παρόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.