ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στο προφίλ του Πέιν: Ιδού τα καλύτερα «πράσινα» σχόλια! (pic)

Πανικός από σχόλια στην «πράσινη» ανάρτηση του Πέιν. Τι... συμβούλευσαν τον Αμερικανό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Χαμός στο προφίλ του Πέιν: Ιδού τα καλύτερα «πράσινα» σχόλια! (pic)

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Άντριαν Πέιν έκανε την πρώτη του ανάρτηση σε… πράσινο φόντο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για να ακολουθήσει ένα… τσουνάμι σχολίων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος ενός τόσο ιστορικού κλαμπ. Ανυπομονώ να βοηθήσω στο να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο αλλά και το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ όλους όσοι σπεύσατε να με καλωσορίσατε», ανέφερε ο Αμερικανός ψηλός.

Με τη σειρά τους, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» τον καλωσόρισαν στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης και στην πράσινη οικογένεια, άλλοι φρόντισαν να του δώσουν μια γεύση από την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αναρτώντας βίντεο από το Youtube, ενώ δεν έλειψαν οι ενημερώσεις σχετικά με τον αιώνιο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι επισημάνσεις στον πρώην συμπαίκτη του στους Μάτζικ, Μάριο Χεζόνια, αλλά και στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος επανήλθε εκ νέου στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

https://www.instagram.com/p/Be1YZe2HaQ_/?taken-by=adreian_payne

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.