ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχεδόν απίθανo το σενάριο για μεταγραφή φορ

Δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση επιθετικού. Ποιο το «παραθυράκι» για τις μεταγραφές και τι ποσό περίμενουν στον Παναθηναϊκό.

Σχεδόν απίθανo το σενάριο για μεταγραφή φορ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έληξε με την πάροδο του εν λόγω μήνα, ωστόσο οι σύλλογοι της Super League έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν και να ενσωματώσουν άμεσα ελεύθερους ποδοσφαιριστές έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Πάνω σε αυτή τη βάση εμφανίστηκαν τη Δευτέρα δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα οποία ήθελαν τον Παναθηναϊκό να είναι ένας εκ των ενδιαφερομένων για την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού Άντονι Στόουκς, που έμεινε ελεύθερος από τη Χιμπέρνιανς.

Ωστόσο, μοιάζει σχεδόν απίθανη, τη δεδομένη στιγμή η κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού για μεταγραφή, έστω και στις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας για τους ελεύθερους, λόγω οικονομικών. Το μοναδικό «παραθυράκι» για να συμβεί αυτό αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη και το σενάριο της επίτευξης συμφωνίας για την πώλησή του, ώστε να διατεθεί ένα ποσό για πιθανή ενίσχυση. Όμως, δύσκολα θα λάβει χώρα και αυτό το σενάριο.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 17.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα με την υπόθεση του Κουρμπέλη, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναμονή για την εισροή ενός σημαντικού ποσού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Άλ Αΐν, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε γίνει για τη μεταγραφή του Μπεργκ. Στο «τριφύλλι» περιμένουν αυτά τα χρήματα ώστε να αποπληρωθεί η δόση του Οκτωβρίου στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

loading...