ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτό είναι το ποσό που σκέφτεται να βάλει ο Αλαφούζος»

Τι ποσό επεξεργάζεται να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ έως το καλοκαίρι ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Αυτό είναι το ποσό που σκέφτεται να βάλει ο Αλαφούζος»

Ο μήνας που διανύουμε είναι αρκετά κρίσιμος για τον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο να έχει μπροστά του δεκάδες ανοιχτά ζητήματα που αφορούν προσφυγές ποδοσφαιριστών, αποπληρωμές δόσεων σε πιστωτές αλλά και προσπάθειες για την αδειοδότηση εν όψει της επόμενης σεζόν.

Τα δεδομένα αυτά αναγκάζουν τον Γιάννη Αλαφούζο στο να λάβει περισσότερο ενεργό ρόλο στην προσπάθεια κάλυψης των εξόδων που «καίνε», με τον «mr ΣΚΑΪ» μάλιστα να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο χορήγησης ενός ποσού της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ έως το καλοκαίρι, ώστε να δοθεί μια ανάσα στο θέμα των οφειλών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το δημοσίευμα της Live Sport.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.