ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συλλεκτικό βίντεο: Φώτσης και Λάζαρος έκαναν τα αποδυτήρια… ρινγκ! (vid)

Φοβερός ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, έφερε στο φως ένα επικό βίντεο! Δείτε τι συνέβη.

Συλλεκτικό βίντεο: Φώτσης και Λάζαρος έκαναν τα αποδυτήρια... ρινγκ! (vid)

Νέα… μεγάλη κίνηση από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε τον χρόνο πίσω και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο χιλίων καρατίων!

Στο βίντεο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον κολλητό του Αντώνη Φώτση στα αποδυτήρια της Εθνικής Μπάσκετ στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Οι δύο επιστήθιοι φίλοι μετατρέπουν τα αποδυτήρια σε… ρινγκ και ρίχνονται σε έναν υπέροχο αγώνα πάλης, με διαιτητή τον -τότε- team manager, Νίκο Φιλίππου και θεατή τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.