ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ατάκες Ουζουνίδη – Κωνσταντίνου περί του νέου συμβολαίου

Ο διάλογος του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το νέο συμβόλαιο αλλά και τον σχεδιασμό της ομάδας. Τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι ατάκες Ουζουνίδη - Κωνσταντίνου περί του νέου συμβολαίου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον πρώτο να ζητά από τον Εβρίτη τεχνικό τη διάρθρωση ενός πλάνου διετίας, προκειμένου να φανεί το πως θα προχωρήσει, αγωνιστικά, ο σύλλογος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε στην άκρη την όποια κουβέντα περί σχεδιασμού και νέου συμβολαίου, παρά το γεγονός πως η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι, θέτοντας ως προτεραιότητα το να βγει δίχως περαιτέρω κραδασμούς η τρέχουσα σεζόν.

Η εφημερίδα «Πράσινη», σε δημοσίευμά της, παραθέτει τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Ουζουνίδη και του Βασίλη Κωνσταντίνου, με τον διάλογο να αρχίζει ως εξής: «Να μας φτιάξεις ένα πλάνο διετίας ώστε να εφαρμοστεί στην ομάδα», ήταν η πρώτη ατάκα του παλαίμαχου τερματοφύλακα, με τον Εβρίτη τεχνικό να απαντά: «Ποια διετία; Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποκρίθηκε: «ΟΚ, θα εισηγηθώ στο Δ.Σ να σου γίνει πρόταση ανανέωσης», με τον Ουζουνίδη να επανέρχεται με σαφή τρόπο: «Εδώ έχουμε θέματα αγωνιστικά και με τις πληρωμές. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με αυτά πρώτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.