ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέιν: «Ανυπομονώ να παίξω για το τριφύλλι, έρχομαι για τίτλους»

Ξεκάθαρος ο Άντριαν Πέιν όσον αφορά τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού ως παίκτη του «τριφυλλιού».

Πέιν: «Ανυπομονώ να παίξω για το τριφύλλι, έρχομαι για τίτλους»

Ο Άντριαν Πέιν ανυπομονεί να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι άκρως ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουρντ/σέντερ στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με τα πράσινα. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και την καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να την αξιοποιήσω».

Για την υποδοχή των οπαδών στα social media: «Από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα, στις σελίδες μου στα social media έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα και σχόλια από φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι με καλωσόρισαν. Δεν περίμενα να έχω τέτοια υποδοχή και τόσο γρήγορα. Ήταν κάτι που με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα όσα γνωρίζει σχετικά με τον Παναθηναϊκό:  «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα ιδιαίτερα λαοφιλής, με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και μια μεγάλη αρένα που γεμίζει. Γι’ αυτό κι ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να τα δω όλα από κοντά. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους. Θέλω να κερδίζω κάθε ματς και όποιον τίτλο διεκδικούμε. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθώ στο γήπεδο».

Για το αγωνιστικό προφίλ του: «Είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται για την ομάδα του, με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...