ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετακόμιση με 1.700 ευρώ το μήνα

Οι πράσινοι, οι οποίοι δέχθηκαν έξωση από τα γραφεία στο Μαρούσι, βρήκαν νέα έδρα στη Πεντέλης με ενοίκιo στα 1.700 ευρώ μηνιαίως.

Μετακόμιση με 1.700 ευρώ το μήνα

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι κάτι παραπάνω από τραγική. Ο Σύλλογος «ξεφτιλίζεται» με κάθε τρόπο και γι αυτό φυσικά μοναδική ευθύνη έχει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν σε νέα έδρα μιας και έχουν αφήσει για μήνες απλήρωτο το ενοίκιο του χώρου. Η μετακίνηση θα γίνει τον επόμενο μήνα μιας και το τριφύλλι πήρε παράταση μέχρι τις 23 του μήνα.

Ο νέος  χώρος βρίσκεται στην Λεωφόρο Πεντέλης, στο ύψος του Χαλανδρίου και έχει ενοίκιο 1.700 ευρώ το μήνα.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...