ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να πουλήσει το ποσοστό μεταπώλησης του Τριανταφυλλόπουλου

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να του πουλήσει το 30% της μεταπώλησης του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Θέλει να πουλήσει το ποσοστό μεταπώλησης του Τριανταφυλλόπουλου

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ρευστότητα εδώ και τώρα μιας και οι υποχρεώσεις… τρέχουν.

Πριν ακριβώς 2 χρόνια ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης. Στην συμφωνία που είχε γίνει τότε το «τριφύλλι» οι πράσινοι είχαν δεχτεί το αίτημα του παίκτη να φύγει ως ελεύθερος, αλλά είχαν διατηρήσει – και διατηρούν ακόμα και σήμερα φυσικά – ένα ποσοστό μεταπώλησης του περίπου 30%.

Πλέον λοιπόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, είναι σε συζητήσεις εδώ και ένα μήνα μ´ αυτούς του Αστέρα, με σκοπό να πουλήσουν το ποσοστό μεταπώλησης έναντι 300.000 ευρώ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Αρκάδες δεν είναι αρνητικοί σ´ αυτό μιας και ήδη ακούγεται ότι τον παίκτη τον «κοιτάνε» κάποιες ομάδες από το εξωτερικό.

Βεβαία, το τριφύλλι δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει να γίνει κάτι τέτοιο μιας και έχει άμεση ανάγκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.