ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και την προσπάθειά του»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη και την βοήθεια που προσφέρει.

«Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και την προσπάθειά του»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζουν πολύ καλά τώρα. Έχουν πολύ καλούς δημιουργούς, τρέχουν στον αιφνιδιασμό και παίζουν καλή άμυνα. Κάνουν καλή σεζόν και παίζουν πολύ καλά με τον κόουτς Πέδρο Μαρτίνεθ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον κόσμο μας θα είμαστε δυνατοί και θέλουμε τη βοήθειά τους. Έχουν στο ποστ τον Σενγκέλια και καλούς σουτέρ και σκόρερ. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για καλό παιχνίδι και νίκη».

Για το αν χρειάζεται ενέργεια η ομάδα: «Είναι φανερό ότι είναι αδύνατο να έχουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας συμβαίνει αυτό. Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα και είναι λογικό. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά ημέρες και μετά από αυτό ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Δεν είναι δικαιολογίες, αλλά όλες οι ομάδες έχουν το πρόβλημα αυτό, αλλά ίσως είναι μία αιτία. Από την άλλη όταν χάνεις ενέργεια χάνεις και τη συγκέντρωσή σου και αυτά πάνε μαζί. Είχαμε χρόνο για περισσότερες προπονήσεις κι αυτό είναι καλό».

Για τον Πέιν: «Θα τα δούμε όλα στο γήπεδο. Δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό πριν το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Θα έχουμε χρόνο να το κάνουμε και να συζητήσουμε. Χρειαζόμασταν βοήθεια και στη θέση ‘’5’’ και θα μιλήσουμε γι’ αυτό αργότερα. Κάνει μεγάλη προσπάθεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πήραμε έναν ακόμα παίκτη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης: «Δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά τα θέματα. Είναι πιο σημαντικό το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...