ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρέχουν οι εξελίξεις με Τζέιμς

Το συμβόλαιο του Αμερικανού με τους Πέλικανς λήγει αύριο και η φημολογία για επιστροφή του στον Παναθηναϊκού φουντώνει για τα καλά.

Τρέχουν οι εξελίξεις με Τζέιμς

Οπως σας έχει ενημερώσει το panathinaikos24.gr, οι “πράσινοι” εξετάζουν την περίπτωση επιστροφής του Μάικ Τζέιμς, ενώ και ο ίδιος ο Αμερικανός είναι θετικός στο να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Μετά την απόκτηση του Άντριαν Πέιν και την κάλυψη της βασικής ανάγκης που δεν ήταν άλλη από την ενίσχυση στους ψηλούς με έναν αθλητικό παίκτη, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ξέρουν ότι με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Τζέιμς, η περιφέρεια θα γίνει ακόμη καλύτερη και το ρόστερ της ομάδας πανίσχυρο.

Ο Αμερικανός περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους Πέλικανς. Το συμβόλαιό του λήγει αύριο και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο NBA. Συνεπώς, αν δεν αλλάξει κάτι, οι πιθανότητες να γίνει μια τελική επαφή με τον Παναθηναϊκό και ο Τζέιμς να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι, είναι αρκετές.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα πρέπει να περιμένουμε ένα 24ωρο ακόμα για να γίνει γνωστή η τελική έκβαση της υπόθεσης. Ξαναγράψουμε ότι το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζέιμς είναι πιο ορατό από ποτέ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...