ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πέιν – “Το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα”

Ο Άντραιν Πέιν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Πέιν -

Ο Πέιν θα να περάσει τα τυπικά ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα μπει στις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι έρχομαι σε μια ομάδα με τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Το βλέπω ως το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Θεωρώ πως οι νέοι μου συμπαίκτες θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ.

Θα δώσω αθλητικότητα, δύναμη και ριμπάουντ στον προπονητή μου. Θα δουλέψω σκληρά, για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέιν ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.862 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...