ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ

Αυτά τα χρήματα πρέπει να βάλει ο Αλαφούζος για να βγει η χρονιά

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να βάζει 1,5 ευρώ κάθε μήνα μέχρι του Ιούνιο για να μην «σκάσει» ο Παναθηναϊκός στα... χέρια του.

Αυτά τα χρήματα πρέπει να βάλει ο Αλαφούζος για να βγει η χρονιά

Το μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται… αποκλειστικά στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζο , καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πρέπει να πάρει την απόφαση αν μέχρι το τέλος της σεζόν θα καλύψει τις υποχρεώσεις της ομάδας ή αν θα αφήσει το «τριφύλλι» να οδηγηθεί στα βράχια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», για να σωθεί ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή χρειάζεται 1,5 εκατ. ευρω κάθε μήνα, μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να βάλει 7 εκατ ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, μιας και τα χρήματα αυτά δεν γίνεται να βρεθούν από κάπου αλλού.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι θα κάνει ωστόσο έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές με στελέχη της ΠΑΕ και με κάποιους από τους πιστωτές έτσι ώστε να δοθούν ορισμένες λύσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που θέλουν στο τριφύλλι είναι να γίνουν διακανονισμοί με τους πιστωτές, έτσι ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα από την Ουέφα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.